Yhteydenotto

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä ylläpitoon ja vinkata ajankohtaisista nuoria koskevista tapahtumista tai uutisista, joita toivoisit lisättävän ajankohtaisiin tai kalenteriin. Ilmoita lomakkeella myös Nuorten äänitorveen lisättävät nuorten omat blogikirjoitukset, artikkelit sekä videot. Kaikkialla Nuortenelämä.fi:ssä olevia linkityksiä voit ehdottaa korjattavaksi tai täydennettäväksi lomakkeen kohdassa Linkit. Lopussa voit antaa palautetta ylläpidolle.

Pidätämme oikeuden sisältöjen muotoiluun ja julkaisematta jättämiseen. Emme julkaise loukkaavia, epäasiallisia tai muuten palveluun sopimattomia sisältöjä.

Ilmoitathan vain sisällöistä, jotka olet tuottanut itse tai joiden jakamiseen sinulla on lupa.

Ilmoittajan tiedot
Jätä omat yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa pyytää sinulta lisätietoja. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.
Nuorten äänitorvi
Nuorten äänitorveen linkitettävien materiaalien tulee olla jo julkaistuna verkossa. Tarvitsemme vähintään linkin alkuperäiseen sisältöön. Poimimme blogiteksteihin ja artikkeleihin alkuperäisestä jutusta kuvituskuvan, jos sellainen on tarjolla ja olet antanut siihen luvan sekä sinulla on kuvan käyttöön tarvittavat käyttöoikeudet.
Ajankohtaista
Ajankohtaisia asioita, kuten uutisia, tiedotteita, kyselyitä ja kilpailuja julkaistaan Ajankohtaista-palstalla. Mikäli asiasta saa lisätietoa toiselta verkkosivulta tai henkilöltä, lisää tarvittavat yhteystiedot kohtaan Lisätietoja.
Tapahtuma
Tapahtumia julkaistaan Kalenterissa. Mikäli tapahtumasta saa lisätietoa toiselta verkkosivulta tai henkilöltä, lisää tarvittavat yhteystiedot kohtaan Lisätietoja.
Kampanja
Kampanjoita julkaistaan etusivun Kampanja-osiossa. Kampanjalle luodaan oma sivu, jonne kirjataan tarkemmat tiedot. Kampanjoita mahtuu etusivulle kerrallaan 2 kpl, joten emme välttämättä voi lisätä kaikkia meille ilmoitettuja kampanjoita.
Kampanjalle tarvitaan kuva, joka tulee olla skaalattavissa Nuortenelämä.fi:n etusivulle kokoon 460px × 174px. Mikäli kuva on ladattavissa verkosta, kirjoita osoite tähän. Voit myös lähettää kuvan meille sähköpostilla osoitteeseen nutikoordinaatio(at)ouka.fi.
Linkit
Linkitämme Nuortenelämä.fi:hin luotettavien, riippumattomien ja yleishyödyllisten tahojen sivuja. Tarkistamme kaikki meille ilmoitetut linkit ja arvioimme niiden sopivuuden. Päivityksen helpottamiseksi kopioi osoiteriviltä lomakkeelle se Nuortenelämä.fi:n sivu, jolla korjattava linkki on tai jolle haluat linkin lisättävän. Ilmoita myös lisättävän tai poistettavan ulkopuolisen linkin url.